NPF søker Daglig leder

Har du god kunnskap om petroleumsbransjen og erfaring med ledelse og drift, gjerne fra interesse- og nettverksorganisasjoner? Hvis du i tillegg er engasjert, synlig og god til å skape relasjoner, da vil vi gjerne ha deg som vår nye daglige leder.

Daglig leder har ansvaret for den daglige driften av foreningen. I dette ligger å sikre foreningens lønnsomhet gjennom utvikling og salg av konferanser med høy faglig kvalitet, samt inntekter fra personlig medlemskap.

Olje- og gassbransjen er i endring, og som daglig leder vil du være med å utvikle NPFs konferanseportefølje i takt med industrien. NPF har en unik posisjon ved både å være en medlemsorganisasjon og en konferansetilbyder. Det er viktig å opprettholde og styrke denne posisjonen. Foreningen er i en positiv utvikling, og styret legger opp til en utvidelse av staben.

Den aktuelle kandidaten bør ha god kunnskap om petroleumsbransjen og erfaring med ledelse og drift, gjerne fra interesse- og nettverksorganisasjoner. Kandidaten har et nettverk innenfor industrien, og er god til å skape relasjoner. Erfaring innenfor markedskommunikasjon vil være en styrke. Daglig leder skal være det samlende bindeleddet mellom alle deler av foreningen, kunne lede frivillige tillitsvalgte og ansatte mot felles mål, samt representere NPF eksternt og i media. Vi er på jakt etter en positiv og engasjert leder med gode evner til å skape entusiasme og engasjement i organisasjonen.

Vi kan tilby faglige utfordringer, et godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser. Stillingen er et åremål på seks år. Vi holder til i trivelige lokaler på Lysaker i Oslo.

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringsrådgiver i Hodejegerne AS, Gro Møllerstad tlf.: 915 59 752.
Gå inn på hodejegerne.no for å legge inn søknad innen 24. november.

Andre artikler