NPF søker nå: Prosjektleder

Vi er på jakt etter en positiv og engasjert prosjektleder som har evnen til å håndtere flere baller i luften samtidig.

Prosjektlederen har ansvaret for organisering og gjennomføring av konferanser. Prosjektlederen er sekretær for konferansenes programkomiteer, følger opp møtereferatene, planlegger og administrerer påmeldinger, markedsfører konferansene, organiserer konferansefasiliteter og gjennomføring, og sluttfører og foretar budsjettavslutning for hver konferanse.

Vi ser etter en person som er strukturert og god til å planlegge, gjennomføre og avslutte prosjekter. Du må være selvstendig men samtidig like å samarbeide med andre og yte service overfor NPFs programkomiteer, konferansedeltakere og medlemmer.

Kvalifikasjoner

  • Minimum 3 års høyere utdanning
  • Erfaring fra organisering av konferanser og nettverkssamlinger
  • God språklig formuleringsevne både på norsk og engelsk
  • God kommunikasjonsforståelse
  • Kunnskap og erfaring fra olje- og gassektoren er en fordel.

Vi kan tilby faglige utfordringer, godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser. Vi holder til i trivelige lokaler på Lilleaker i Oslo. Prosjektlederen rapporterer til Daglig leder.

Ta gjerne kontakt med Daglig leder Kristin Bremer Nebben, 957 24 363, kristin.nebben@npf.no, hvis du har spørsmål til stillingen..

Gå inn på www.hodejegerne.no for å legge inn søknad.

Søknadsfrist: 21. mai 2017

 

Norsk Petroleumsforening (NPF) er en medlemsorganisasjon for mennesker med interesse for norsk petroleumsvirksomhet. NPF har for tiden 14 lokalavdelinger over hele landet og tilbyr nettverk og konferanser av høy faglig kvalitet.  Foreningen har mer enn 300 aktive tillitsvalgte som jobber i petroleumsbransjen og en stab på 6 personer. NPFs viktigste inntektskilder er konferanser og medlemskap. Foreningen har hovedkontor i Oslo. 

Andre artikler