NPF Stavanger inviterer til "Energyworld 2019"

Energyworld er møteplassen for alle som jobber med prosesser, utvikling, teknologi og IT-beslutninger,
samt alle som har strategisk interesse av å utveksle tanker rundt teknologi i olje- og gassindustrien.
NPF ønsker med dette å invitere deg til konferansen med fri inngang.

Vi har gleden av å invitere deg til Energyworld 2019 den 14. mars i Stavanger. Konferansen holdes for 8. gang og har blitt Norges viktigste IT-konferanse innen olje og gass. Dette er møteplassen for alle som jobber med digitalisering, prosesser, utvikling og teknologi i energisektoren.

Årets konferanse tar for seg de nye trendene, mulighetene og utfordringene i industrien, med et faglig tungt program. Du vil blant andre høre Asle Bratteli fra Gartner som kan informere om trender og gi et overblikk over markedet. Tidligere sjeføkonom og nå rektor ved Universitetet i Stavanger, Klaus Mohn, kommer også, i tillegg til en rekke andre, interessante foredragsholdere.

NPF Stavanger inviterer deg til konferansen med fri inngang. Du kan benytte VIP-kode: “EW19-NPF-E” ved påmelding her: https://energyworld.no/EW19-paamelding

(Merk! Ansatte hos leverandører av produkter eller tjenester innen IT, tele, eller konsulentvirksomhet kan ikke benytte VIP-kode, men kan kjøpe et av våre “vendor pass” – begrenset antall plasser).

Energyworld er en populær konferanse, og det kan lønne seg å melde seg på tidlig for å sikre plass. Du kan lese mer om det foreløpige programmet og konferansen her!

Konferansen avholdes på Stavanger Forum, Gunnar Warebergs gate 13.

Programmet blir oppdatert fortløpende, les mer om foredragene her: https://energyworld.no/EW19-foredragsholdere

Andre artikler