Add to Calendar 2021-10-28 15:00:00 2021-10-28 18:30:00 Europe/Oslo Godt tenkt! 2021 Lundin Energy Norway, Strandveien 4, 1366 Lysaker Norsk Petroleumsforening Godt tenkt! 2021_2021-10-28 15:00:00
28. Oct 2021

Godt tenkt! 2021

LYSAKER

Innovasjonskonferansen “Godt tenkt! 2021” arrangeres 28. oktober.

Hør spennende foredrag og møt bransjekolleger til fysisk konferanse igjen.
Gratis deltakelse → Meld deg på nå!

Conference language: Norwegian

Godt tenkt er et samarbeid mellom Norsk Petroleumsforening og Lundin Energy Norway. Konferansen består av korte, poengterte foredrag, fortrinnsvis om produkter, teknologier og løsninger som ennå ikke er lansert i markedet. Alle ideer som kan bidra til at olje- og gassindustrien forbedrer og fornyer seg hører hjemme på “Godt tenkt”.

Program

Vi byr på et svært bredt og spennende program i år. Du får møte Bård Eker som er en av Norges mest kjente gründere. Eker er kjent for raske båter og biler gjennom selskapene Hydrolift og Koenigsegg, men har også bidratt til design av alt fra sportsbriller til «kuvøser» for transport av pasienter med smittsomme sykdommer. Bård Eker forteller hva som skal til for å ta en god idé fram til et kommersielt produkt.

Jørn Hurum er utvilsomt Norges mest kjente paleontolog, og opplevde nærmest rockestjernestatus da han sammen med tyske og amerikanske forskere presenterte et 47 millioner år gammelt fossil av en ape. Hurum ga apen navnet «Ida». I media ble fossilet beskrevet som «the Missing Link». På Godt tenkt-konferansen vil Jørn Hurum fortelle om sitt arbeid på Svalbard med å avdekke og frakte ut fossilet av en av verdens største kjente fiskeøgler. Hurum interesserer seg for mange av de samme bergartene som letegeologer. Hvilken overføringsverdi kan det ha?

 

Andre tema som står på årets konferanseprogram er

  • En ny metode for innsamling av seismisk data som gir mindre forstyrrelser for fisk og annen fauna i havet
  • Bruk av geopolymer i oljebrønner
  • Nye løsninger basert på bruk av ‘Big data’
  • Finale i studentkonkurransen «Vis oss ideen din»

Det fullstendige programmet blir publisert når konferansen nærmer seg.

Pølser & pils

Godt tenkt-konferansen består av en faglig del og en sosial del. Etter den formelle delen med korte og poengterte foredrag inviterer vi på en uformell pølsefest. Her får du anledning til å møte bransjekolleger eller diskutere fag med foredragsholdere.

 

Det er gratis å delta, men vi må vite hvor mange som kommer.
Meld deg på via den grønne påmeldingsknappen!

 

V E L K O M M E N

Practical information

Tid:

Torsdag 28. oktober kl 15.00 – 18.30
(faglig del fra kl 15.00 – 17.30)

Sted:

Lundin Energy Norway
Strandveien 4 på Lysaker utenfor Oslo

Pris:

Gratis ved påmelding