Created with Sketch. Add to Calendar 2020-10-28 08:30:00 2020-10-28 18:00:00 Europe/Oslo Drift, Vedlikehold og Modifikasjon 2020 Radisson Blu Atlantic Hotel, Olav V'S Gate 3, 4002 Stavanger Norsk Petroleumsforening Drift, Vedlikehold og Modifikasjon 2020_2020-10-28 08:30:00
28. Oct 2020

Drift, Vedlikehold og Modifikasjon 2020

Created with Sketch. STAVANGER

Velkommen til Drift, Vedlikehold og Modifikasjon

28. oktober 2020

Conference language: Norwegian
 

“Først til mølla”

Denne konferansen arrangeres som planlagt, men vi tilpasser den praktiske gjennomføringen etter myndighetenes råd og retningslinjer. Ved restriksjoner på antall plasser, så prioriteres deltakere etter “først til mølla”-prinsippet. For de som ikke kan delta fysisk eller ikke får plass, vil det være mulig for å følge konferansen via nett til en lavere pris.

Du kan velge allerede nå om du ønsker å delta i salen eller kun følge konferansen på nett
Deltakere som nå betaler full pris for å sikre sin deltakelse, vil få refundert mellomlegget hvis nye restriksjoner gjør at de kun kan delta via nett. Det gjelder også hvis hele konferansen må holdes digitalt.

Norsk Petroleumsforening har gleden av å invitere til den årlige konferansen “Drift, Vedlikehold og Modifikasjon – På hav og land” den 28. oktober 2020!

DVM konferansen holdes i Stavanger også i 2020, og er en av næringens viktigste møteplass for alle som jobber med vedlikehold, modifikasjoner, og drift-relaterte oppgaver der deltakere samles for erfaringsutveksling, inspirasjon og nettverksbygging.

Dette er konferansen for deg som jobber innen prosjektledelse, porteføljestyring, fagledelse, førstelinje-ledelse, partneroppfølging – teknisk eller management komiteer, samt andre som er med å påvirke beslutningene i bransjen.

Konferansen vil i år gå over en dag med dyktige forelesere og interessante case fra operatører, leverandører og myndigheter. I årets konferanse planlegger vi blant annet å formidle erfaringene fra korona tiden – både innen aksjonsledelse, og hvordan vi jobber annerledes, f.eks. med å gjøre inspeksjon via video. Vi ønsker å videreformidle erfaringer og konkrete eksempler på hva som er oppnådd. Dette kan være store eller små prosjekter som har gitt resultater, og som kan være interessant for andre å lære om og ta inn i sine organisasjoner.

Du vil også høre mer om:

 • Effektiv drift – i nåværende situasjon – en annerledes hverdag
  • Risikohåndtering, beredskap, og Operasjonsledelse
  • Den digitale hverdagen
  • Samhandlingsformer
 • Muligheter innen vedlikehold og inspeksjon
 • Samarbeidsformer
 • Håndtering av drift og vedlikehold
  • Beredskap, koordinering, risikovurdering, drift
 • Digitalisering
 • Logistikk
 • Trender og veien videre

 

Mer informasjon og program kommer snart.

 

Vi ser frem imot å ønske deg velkommen til Stavanger 28. oktober!

Program

Wednesday 28. October

Informasjon kommer

Practical information

Medlemmer Programkomité

 • Ragnhild Holme, Oljedirektoratet
 • Britt Bjelland, Petoro
 • Odd Rune Skilbrei, Petroleumstilsynet
 • Thomas Haugan, Kværner
 • Kristine Sørensen, Aker BP
 • Geir Egil Eie, DNV GL
 • Vigdis Holst, Repsol

Sted

Radisson Blu Atlantic Hotel, Olav V s gate 3, Stavanger, Norway
Telefon: +47 51 76 10 71
E-mail: conference.atlantic.stavanger@radissonblu.com
https://www.radissonblu.com/en/atlantichotel-stavanger

Konferanseavgift

Kr 3.900 (kun nett kr 2.900) for NPF medlemmer (ekskl. 25 % mva)
Kr 4.900 (kun nett kr 3.900) for øvrige deltakere (ekskl. 25 % mva)

 

Konferanseavgiften inkluderer:
– Konferansepresentasjoner
– Lunsj
– Forfriskninger og pauseservering
– Minglemiddag

 

Spesialtilbud for unge i bransjen!
Ta med en kollega under 30 år for halv pris! Deltaker nr. 2 eller flere under 30 år fra samme arbeidsgiver får 50% rabatt på konferanseavgiften. Kontakt prosjektleder tonje.raknes@npf.no for registrering.

Medlemskap i Norsk Petroleumsforening (NPF)

Vi tilbyr konferansedeltakere å kjøpe medlemskap i NPF samtidig med konferansepåmelding og betaling

1 års medlemskap for konferansedeltakere – med tilhørighet til lokalavdeling: kr 1.000

Avbestilling

Kr 2.000 i avbestillingsgebyr. Full avgift betales ved avbestilling etter avmeldingsfristens utløp (13. oktober 2020). Gebyret frafalles hvis det sendes en annen deltaker fra samme arbeidsgiver. Hvis avbestilling skjer etter fristen må full seminaravgift betales, men vi aksepterer at det sendes en annen deltaker helt frem til konferansestart. Vennligst gi beskjed så snart informasjon om ny deltaker er tilgjengelig.

Betaling

Avgiften bes innbetalt direkte med kredittkort (Master Card/Visa/AmEx) eller faktura ved påmelding. Ved registrering av mangelfull informasjon om betaler (firma), fakturaadresse, manglende referanse eller endringer påløper et gebyr på NOK 150. Alle internasjonale betalinger må være godkjent før konferansestart.

Presentasjoner

Presentasjonene vil bli publisert i etterkant av konferansen, så fremt tillatelse fra selskap er gitt. Deltakere vil bli informert når de er tilgjengelige.

Overnatting

Radisson Blu Atlantic Hotel Stavanger

Rompris kr. 1.425 inkl. mva per natt inkludert frokost

NB! Rom reserveres via påmeldingen til konferansen, men betales direkte til hotellet ved utsjekk.

Avlysning av arrangement

Ved en avlysning av arrangementet fra NPFs side refunderes deltaker- og utstillingsavgift. Eventuelle utgifter eller egenarbeid deltakerne / utstillerne har hatt i anledning arrangementet erstattes ikke.

Force majeure
Hendelser utenfor NPF’s kontroll – for eksempel, men ikke begrenset til, ekstreme værforhold, krigshandlinger, terror, transportstans (streik eller ulykker), myndighetspålagte restriksjoner inkludert reiseforbud, alvorlig sykdom eller epidemier som gjør det umulig å oppfylle forpliktelsene for gjennomføring av konferansen gir NPF rett til å kansellere arrangementet uten erstatningsansvar.

Kontaktperson / prosjektleder

Tonje Raknes
Prosjektleder
tlf. +47 983 06 117
E-post: tonje.raknes@npf.no