Ny daglig leder i NPF

Kåre Vagle er ansatt som ny daglig leder i Norsk Petroleumsforening.

Kåre har vært en aktiv NPF’er siden 2000 og kjenner foreningen godt.

– Etter sammenhengende 22 år med ulike tillitsverv i NPF, som styremedlem i Stavanger lokalforening siden 2000 (styreleder siden 2009), medlem i Faglig Råd, derunder G&G komiteen, samt leder for Lokalutvalget i flere perioder, hvilket har gitt meg unik innsikt i foreningens sjel og drift, gleder jeg meg til å ta fatt på arbeidet med å lede og videreutvikle den fantastiske organisasjonen som NPF er som kunnskaps- og nettverksbygger, uttaler Kåre Vagle.

Kåre har en Cand. Scient. grad i “Regional og Strukturell Geologi” fra Universitetet i Oslo. Han har en bred arbeidserfaring fra olje og gass sektoren. Han startet i Phillips i 1988 og fulgte med over til ConocoPhillips da de to selskapene fusjonerte, hvor han har hatt sitt virke fram til i dag. Kåre Vagle er gift og har to voksne barn. Han flytter i februar fra Stavanger til Oslo.

– Vi er glade for å få Kåre Vagle på laget. Kåre har solid erfaring fra bransjen og har et brennende hjerte for Norsk Petroleumsforening. Han har hatt mange ulike roller i NPF-systemet og hans erfaring vil være til god nytte for foreningen. Vi ser fram til det videre samarbeidet, sier styreleder i Norsk Petroleumsforening, Erik Sverre Jenssen.

Kåre starer i stillingen 1. februar 2022.

Andre artikler