DVM-konferansen åpen for påmelding

Det er nå åpnet for påmelding til årets Drift, Vedlikeholds og Modifikasjonskonferanse i månedsskiftet oktober-november.

Denne konferansen ble første gang arrangert i fjor, og er en videreføring av Offshore Drift og Vedlikehold (ODV) og Landanleggskonferansen. Konferansen er også i år lagt til Bergen, men nå til Clarion Hotel Admiral – midt i hjertet av byen.

Konferansen er det årlige møtestedet for aktører innenfor olje- og gassindustriens hvor aktuelle rammebetingelser, planer, aktiviteter, prosjekter og teknologi diskuteres. Programmet samler gode og engasjerende foredragsholdere fra de viktigste aktørene i bransjen; operatører, driftsselskaper, myndigheter og leverandører som alle presenterer og diskuterer viktige og interessante prosjekter, problemstillinger og mulige løsninger.

– Programmet vil også i år speile det beste fra begge de to tradisjonsrike konferansene, og på mange måter være to konferanser – til prisen for en. Komiteen arbeider nå med å få på plass et spennende program som omfatter de viktigste temaene for drift, vedlikehold og modifikasjoner – både offshore og på land, forteller prosjektleder Caroline Lagoutte.

– Konferansen skal være en anledning for deg til å få faglig påfyll, men ambisjonen er også å gi inspirasjon til å fortsette å gjøre industrien sikrere og mer effektiv, gjennom gode og relevante presentasjoner, sier hun.

– Den er dessuten en viktig arena for nettverksbygging der du skal kunne knytte eller gjenoppfriske verdifulle kontakter i industrien.

– Endelig program ventes å være klart i løpet av sommeren, men det er allerede nå mulig å melde seg på, sier Lagoutte.

Konferansen arrangeres i Bergen 31. oktober til 1. november.

Andre artikler