Påmeldingen til Ung Energi har startet

Årets event for unge ansatte i bransjen - Ung Energi 2017 - er åpnet for påmelding. Årets konferanse setter fokus på mulighetene og utfordringene i bransjen - og deltagelsen er gratis.

 Bilde: Erik Haugane, CEO, OKEA er blant foredragsholderne under årets Ung Energi

 

– Vi ønsker å invitere de unge i bransjen, de under 35 år, til en aktuell konferanse med faglig innhold og god mulighet for nettverksbygging, forteller prosjektleder Caroline Lagoutte.

Programmet er nå på plass og påmeldingen har startet, kan hun fortelle.

 

Del av fremtiden
– På programmet i år har vi flere engasjerende presentasjoner som vil gi deg et innblikk i hva fremtiden har å by på for olje og gassindustrien og hvordan unge passer inn i dette bildet. Programmet tar sikte på å gi et overordnet bilde på status og fremtidsutsikter for bransjen i tillegg til å til å trekke frem noen av de nyeste teknologitrendene og hvordan de blir tatt i bruk, slik at du kan få en bedre innsikt i hvordan fremtiden for olje og gassindustrien vil se ut og hvordan du kan være en del av denne fremtiden.

 

Nettverksbygging
Konferansen er også en fin arena for nettverksbygging.

– Vi forventer deltakere fra mange ulike deler av bransjen, så finn frem visittkortene og benytt muligheten til å knytte nye kontakter over lunsj og middag, sier Lagoutte.

 

Gratis deltagelse
– For å være sikker på at de unge skal få lov å være med har vi fått med oss noen medspillere som gjør det mulig for oss å arrangere denne konferansen som et gratis arrangement for deltagerne, med tilhørende middag i etterkant. Statoil stiller sine lokaler på Vestre Svanholmen1 til disposisjon, og Lyse og Shell er også er med som samarbeidspartnere, forteller Lagoutte.

Konferansen har plass til i underkant av 200 deltagere, så det lønner seg å være rask med påmeldingen, kan hun fortelle:

 

Påmelding
– Det er gratis å være med, men alle må melde seg på med informasjon via NPFs nettside. Og vi gjør oppmerksomme på at om noen melder seg på uten å møte opp, vil det påløpe et «no-show» gebyr på NOK 500.

Dato for konferansen er satt til torsdag 24. august.

Andre artikler