Programmet for Exploration Revived på plass

ConocoPhillips' evaluering av mulighetene i Barentshavet i lys av av den 23. konsesjonsrunden er blant foredragene under årets Exploration Revived.

Programmet er for det meste på plass, med svært mange spennende foredrag, forteller prosjektleder Even Isachsen.– Programkomiteens gode arbeid viser godt igjen og deltakerlisten øker for hver dag, sier han.

– I år skal vi i tillegg til en god konferanse også ha visning av 3 kjerneprøver:
Pil & Bue, VNG
Andøya, Statoil
King Lear, Statoil

Exploration Revived arrangeres hvert annet år, og har i lang tid vært NPFs største regnet i antall deltagere. Konferansen i 2015 samlet nær 400 deltagere. Interessen er stor også i år, forteller Isachsen.

– Det er allerede mange påmeldte, så er du interessert i å delta, bør du derfor ikke vente for lenge med påmeldingen, sier han. Studenter kan søke om fribillett til konferansen. Søknad om dette sendes på e-post til prosjektleder Isachsen.

Nytt av året er også at konferansen har byttet lokasjon, fra tradisjonelle Grieghallen i Bergen til det flotte Clarion Hotell Air på Sola.

 

Exploration Revived Award
Exploration Revived Award 2017 blir utdelt på konferansen.

– Komiteen har fått inn flere gode forslag til kandidater, men vil gjerne ha flere innspill, forteller Isachsen.

Prisen ble første gang delt ut i 2007, og tildeles en person eller et team som har utmerket seg med geologisk nytenkning eller utvikling av ny teknologi. Kandidater til prisen nomineres av letemiljøet i Norge, og prisvinneren velges av Exploration Revived Award Committee.

Tidligere prisvinnere:
2007 : Norsk Hydro
2009 : Lundin
2011 : Winthershall Norge
2013 : Statoil
2015 : Lundin

Andre artikler