Ung Energi i august blir gratis

Årets event for unge ansatte i bransjen - Ung Energi 2017 - er åpnet for påmelding. Årets konferanse setter fokus på mulighetene og utfordringene i bransjen - og deltagelsen er gratis.

– Vi ønsker å invitere de unge i bransjen, de under 35 år, til en aktuell konferanse med faglig innhold og god mulighet for nettverksbygging, forteller prosjektleder Caroline Lagoutte.

– Etter noen tøffe år rette vi nå fokuset på alle de spennende mulighetene og utfordringene i denne fantastiske bransjen vår, forteller hun.

Gratis deltagelse
– For å være sikker på at de unge skal få lov å være med har vi fått med oss noen medspillere som gjør det mulig for oss å arrangere denne konferansen som et gratis arrangement for deltagerne. Statoil stiller sitt IB-senter til disposisjon, og Lyse er med som samarbeidspartner, forteller Lagoutte.

Konferansen har plass til i underkant av 200 deltagere, så det lønner seg å være rask med påmeldingen, kan hun fortelle:

 

Påmelding
– Det er gratis å være med, men alle må melde seg på med informasjon via NPFs nettside. Og vi gjør oppmerksomme på at om noen melder seg på uten å møte opp, vil det påløpe et «no-show» gebyr på NOK 500.

Dato for konferansen er satt til torsdag 24. august. Programmet er under arbeid og vil bli publisert i nær fremtid.

Andre artikler