Visning av kjerneprøver på Exploration Revived

– Under årets Exploration Revived-konferanse blir det også visning av hele fem kjerneprøver, i tillegg til et svært godt program forøvrig, kan prosjektleder Even Isachsen fortelle.

– Årets program har vært på plass noen uker nå, og det er mange spennende foredrag her, blant andre ConocoPhillips’ evaluering av mulighetene i Barentshavet. Interessen for konferansen har da også vært stor, og det er svært mange påmeldte allerede. Under årets Exploration revived blir det også visning av kjerneprøver, forteller Isachsen.

 

Kjerneprøver
– I år skal vi i tillegg til en god konferanse også ha visning av fem kjerneprøver, fra Pil & Bue, Andøya, Svalbard, Ørnen og King Lear, forteller han.

Exploration Revived arrangeres hvert annet år, og har i lang tid vært NPFs største regnet i antall deltagere. Årets konferanse har byttet lokasjon, fra tradisjonelle Grieghallen i Bergen til det flotte Clarion Hotell Air på Sola.

 

Exploration Revived Award
Exploration Revived Award 2017 blir utdelt på konferansen.

Prisen ble første gang delt ut i 2007, og tildeles en person eller et team som har utmerket seg med geologisk nytenkning eller utvikling av ny teknologi. Kandidater til prisen nomineres av letemiljøet i Norge, og prisvinneren velges av Exploration Revived Award Committee.

 

Tidligere prisvinnere:

2007 : Norsk Hydro

2009 : Lundin

2011 : Winthershall Norge

2013 : Statoil

2015 : Lundin

Andre artikler