EGC - Bli en studentsponsor!

NPF har i en årrekke hatt tradisjon med å hjelpe studenter å delta på våre konferanser kostnadsfritt. Vi ønsker å tilby deres organisasjon anledningen til å hjelpe studenter som ønsker å delta på en av NPFs konferanser å få realisert sitt ønske.

Ved European Gas Conference (EGC) vil NPF tilby et antall studenter å delta på selve konferansen kostnadsfritt. Dessverre er den økonomiske situasjonen slik at vi ikke har mulighet å tilby studentene gratis deltakelse på konferanse, middag og dekke overnatting. For å gi studentene en full konferanse- og nettverkingsopplevelse, ville det vært svært hyggelig om de også kunne delta på dette attraktive arrangementet.

Ansatte i norsk olje- og gassindustri jobber i hundrevis av ulike selskaper. Internt i disse selskapene er det et hav av ulike fag- og kompetanseområder. De er alle avhengige av hverandre og har mye å lære seg imellom. Etter mange års erfaring bygger man seg opp et nettverk av kontakter man bruker for å få ting gjort på en effektiv måte og som man kan diskutere fag sammen med. De unge har ikke et like utbredt nettverk som de som har vært i bransjen i årevis. Mulighet for deltakelse på en slik konferanse er derfor svært nyttig for studenter.

Vi henvender oss derfor til organisasjoner og ber om støtte til at studenter skal få delta på hele European Gas Conference 2019. Eksempel på støtte kan være: NOK 20 000 vil bidra til at 5 studenter får delta begge dager av konferansen, middag og kunne overnatte på konferansehotellet kostnadsfritt.

Som støttespiller for EGC 2019 vil følgende fordeler bli tildelt:

  • Profilering på EGC 2019 med ca. 120 deltakere (logo på konferansens nettsider, i konferanseprogrammet og på skjermene i pausene etc.)
  • Sponsor vil bli annonsert på konferansen

Utvelgelse av studentsøknader skjer på følgende måte:
Hver enkelt student må søke om å få delta på konferansen til prosjektleder i NPF. Søknadene må inneholde navn, utdanningsinstitusjon, studieprogram, grad og hvor langt vedkommende er kommet i sitt utdanningsløp. Programkomiteens medlemmer vil vurdere søknadene og tildele eventuelle studenter deltakelse.

Ta kontakt med Prosjektleder Tonje Raknes for mer informasjon: M: +47 983 06 117 / tonje.raknes@npf.no

Andre artikler