Programmet er klart for innovasjonskonferansen "Godt tenkt!"

Innovasjonskonferansen Godt tenkt! 2018 arrangeres torsdag 18. oktober. Nå er alle tema og foredragsholdere klare. Se hele programmet og meld deg på. Gratis er det også!

Nye teknologier og smarte løsninger er avgjørende for at norsk olje- og gassindustri skal kunne fornye og forbedre seg. Den 18. oktober ønsker derfor Lundin Norway og Norsk Petroleumsforening å samle de som interesserer seg for morgendagens løsninger til konferansen Godt tenkt!

Første utgave av Godt tenkt! ble arrangert i fjor og samlet rundt 200 deltakere. Den store interessen for en konferanse av denne typen gjør at den nå blir til et årlig arrangement.

«Olje- og gassindustrien i Norge bidrar med enormt mye innsats innen forskning og utvikling. Ikke bare for sin egen industri, men også på prosjekter som gagner mange andre sektorer», sier Kristin Færøvik, administrerende direktør i Lundin Norway. «Denne effekten tror jeg forsterkes av den økte satsingen som vi nå ser innen digitale løsninger. En effekt som også er tydelig i årets konferanseprogram for Godt tenkt!», sier Færøvik.

 

Progammet for konferansen finner du her >>

Om du lurer på hvordan teknologi og innovasjon kan forandre olje- og gassindustrien de neste 5, 10 eller 50 år, da bør du melde deg på Godt tenkt! nå. Konferansen består av korte men poengterte foredrag.

Etter de faglige innleggene inviterer vi på pølseparty.

Tid: Torsdag 18. oktober kl 15.00 – 18.30 (faglig del fram til ca kl 17.00)
Sted: Lundin Norway sine lokaler, Strandveien 4 på Lysaker utenfor Oslo

Påmelding her >>

Deltakelse på konferansen og pølseparty er gratis.

 

V E L K O M M E N !

Andre artikler