Godt tenkt!
Innovasjonskonferansen som samler olje- og gassindustrien

Nye teknologier og smarte løsninger er avgjørende for at norsk olje- og gassindustri skal kunne fornye og forbedre seg.
Den 18. oktober ønsker derfor Lundin Norway og Norsk Petroleumsforening å samle de som jobber
med morgendagens løsninger til konferansen Godt tenkt!

På samme måte som gode ideer har bragt norsk olje- og gassindustri dit den er i dag, gir konferansen et innblikk i ideene ulike selskaper og forskningsmiljøer jobber med å utvikle akkurat nå, og hva som finnes på skisseblokker og tegnebrett. Godt tenkt! favner hele spekteret fra teknologier og produkter for nisjeformål, til nye konsepter for feltutbygginger. Om du lurer på hvordan teknologi og innovasjon kan forandre olje- og gassindustrien de neste 5, 10 eller 50 år, sett av datoen, eller meldt deg på allerede nå til Godt tenkt!

Vi jobber fortsatt med å sette sammen et så bra program som mulig, men vi vet allerede nå at det blir foredrag innen disse temaene:

  • Kunstig intelligens og maskinlæring
  • Ny metode for kjerneprøver fra havbunnen
  • Hydrogen og brenselceller for offshore bruk
  • Autonome supplybåter

Du får også møte Jo Røislien, kjent fra TV-skjermen. Hans innlegg vil handle om hvordan olje- og gassindustrien møter framtiden, hva som skal til for å oppnå vellykkede endringer og hvorfor innovasjon er vanskelig.

På konferansen vil også vinneren av «Vis oss ideen din!» kåres. Studenter fra hele landet har deltatt i konkurransen om hvem som har den beste ideen som kan gjøre olje- og gassindustrien tryggere, mer miljøvennlig, mer effektiv eller lønnsom. Vinneren får reise til Edvard Grieg-plattformen i Nordsjøen!

Godt tenkt! 2018 arrangeres torsdag 18. oktober mellom 15.00 og 19.00 i Lundin Norway sine lokaler i Strandveien 4 på Lysaker. Det faglige programmet varer til ca. 17.30, etterfulgt av en uformell pølsefest der du kan treffe nye og gamle bransjekolleger.

Deltakelse gratis! Meld deg på nå.

Andre artikler