Programmet er klart til høstens "Annual Petroleum Economic Conference"

25.-26. september er det igjen klart for den årlige konferansen om olje og økonomi på Clarion Air Hotel i Stavanger. Programmet er nå publisert og komiteen er svært stolte over å kunne presentere årets foredragsholdere. Vi kan kan love et variert og spennende program med dagsaktuelle temaer innenfor industrien, sier prosjektleder Kristin Øinæs.

Det er absolutt spennende tider. Oljeprisen har tatt seg opp, kanskje tidligere enn forventet – men vi fortsetter med høy usikkerhet og høy volatilitet fremover. Som et svar på oljepriskrasjen krever industrien høyere avkastning og høyere robusthet når det gjelder kapitalinvesteringer, noe som betyr at økonomens rolle er viktigere enn noensinne. Årets konferanse tar for seg både finans og økonomi temaer som har som mål å styrke din kompetanse som en E&P profesjonell.

Markedet på norsk sokkel er fortsatt likvid og de siste transaksjonene fortsetter trenden med “Big Oil” som erstattes av mindre private equity-selskaper. Vi vil gi deg en oversikt over de siste transaksjonene og utsiktene fremover. Sist men ikke minst har vi digitalisering, som er ordet alle snakker om. Hvordan vil dette påvirke fremtiden for E&P? Hvordan påvirker digitaliseringen økonomens rolle? Dette er noen av emnene du vil lære om på årets konferanse.

Denne tradisjonelle økonomikonferansen er din mulighet til å få den nyeste og beste oppdateringen fra bransjen og en unik mulighet til å møte nye kolleger. Konferansen holdes på engelsk.

Vi håper du vil bli med oss på to innholdsrike og spennende dager i september. Mer info og påmelding her >>

Andre artikler